Extended Network Banners

1st contest from me 4 U MyEm0.Com

S.A.L.A.M
hiii suma..
kali ni saya mau buat contest tau..
heee...d sebabkan ni kali pertama a.k.a FIRST TYME
saya anjurkan contest, jadi saya mohon maaf la yerr kalo da yang kurang..
kepada akak2 dan abang2 yang lebih berpengalaman..
saya SANGAT2 setuju jika kalian memberi saya tunjuk ajar..
huhuhu
MyEm0.Com

saya namakan contest ni
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 

Cara nak join contest ni senang jak
Cam ni caranya :


1. Follow blog saya (WAJIB..heheeee)


2. Copy jak mana2 gambar kat blog saya ni, kemudian paste ke blog kamu.
Paling penting, copy banner My BFF Sweet Moment ke blog kamu ya..


3. Masukkan gambar kamu bersama BFF kamu di waktu yang best
(sesuai ngn tema Sweet Moment)
heee...


4. Kamu boleh hias gambar gambar BFF 2 (utk extra mark)


5. Gambar paaaaaaalliiiiiinggg SWEET & CHOMEL akan dikira sebagai pemenang


6. Tarikh tutup 30 Jun 2011 (Khamis)


7. Pemenang tempat Pertama hingga ke tiga sahaja di kira.


8. Sila komen dan tinggalkan url blog kamu ya..




  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* contoh 1

  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* contoh 2







14 comments:

  1. waaa.. best2.. nk join lah =)

    ReplyDelete
  2. sila..sila..sila..
    hehehehe
    good luck

    ReplyDelete
  3. macam nk join la..nak kena buat entri pasal bbf kite dulu ke??

    ReplyDelete
  4. sila..sila..hehehe...entri 2 bebas..nak buat or x 2 x pa..tp yg pnting ada gmbr ngn bff yg d hias chomel dan sweet..hehehe

    ReplyDelete
  5. owhhh...ic..juz letak pic bff then letak ur pic and banner contest je la..

    ReplyDelete
  6. saya join ni contest aa..

    http://eza-zularyeza.blogspot.com/2011/06/contest-to-join-assalamualaikum-semua.html

    moga2 dpt menang..hehe

    ReplyDelete
  7. awak, saya join untuk contest ni =)

    http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-my-bff-sweet-moment.html

    thanks tau invite saya untuk contest awak ~ ;)

    ReplyDelete
  8. salam...saya join contest ni..here i drop my links..xoxo~~

    http://ainichedin.blogspot.com/2011/06/bff-sweet-moment.html

    ReplyDelete
  9. saya join! :D


    http://ceriteracikfarah.blogspot.com/2011/06/my-bff-sweet-moment-contest.html

    ReplyDelete
  10. wee. first time join contest ikut blog nih. wish me luck.. hhe. :)

    http://nurfarahinb.blogspot.com/2011/06/my-bff-sweet-moment-contest.html

    :D

    ReplyDelete
  11. cik emma join
    http://pulau92.blogspot.com/2011/06/my-bff-sweet-moment.html

    ReplyDelete
  12. saya join :)

    http://selipermerah.blogspot.com/2011/06/my-bff-sweet-moment.html

    ReplyDelete
  13. iqa join :D
    http://syafiqahhumairah.blogspot.com/2011/06/saya-join-my-bff-sweet-moment-contest.html

    ReplyDelete