Extended Network Banners

Edisi Melancong : Part Two

Halluuu~~~~

+ hmm ni mo sambung edisi aku round Korea part 2.

+ Jom tgk pic lagiiiiiii~~~~~~


*****************************************
Hari berikutnya guide bw kitorang pegi melawat kawasan rumah tradisional Korea kat Namsan.
Pic kat bawah ni actually kitorang kat atas jambatan and bawah 2 sepatutnya anak sungai. Tapi sudah jadi beku airnya.


 Yang ni CANTIKKK..hehehe..krew yang jaga kawasan rumah ni buat arca ais and jadilah yg kat bawah ni..






 Eh, main apa 2? Hah...yang ni adalah salah 1 jenis permainan org dulu2..kita amik yg mcm ank panah 2 then  masukkan ke dalam 3 lubang 2. Nampak mcm senang kan..tp sebenarnya..susaaaahhhh...huk huk huk..

Ini SERIUS!! 1st tyme pegang salji..hah, whateverrr~~


 Sempat possing kat peta kampung ni.



 Tempat pameran peralatan yang digunakan pada zaman dahulu..Semuanya diperbuat daripada rotan. Yang selipar2 keci 2 chomelll..kikikikiki


OK..Saat yang dinanti2kan sdh pn tiba..HA HA HA HA..Ke pulau NAMI!!!




Sampai sdh kat jeti..ni kalo masuk kat cni, kena beli tiket. Harga tiket utk pelancong adala 8000 Won.
Tapi harga tiket utk warga sendiri adalah 10k won..hmmm..pelikkk...


PAU MALAYSIA..


Nasi Goncang



 Pas makan, barula ada semangat mo possing..dooiii..begaya..hahaha















Hari pun sdh lewat ptg even korang nmpk cuaca mcm waktu pagi, tp tyme ni sdh jam 4-5 ptg rasanya sdh.
Bot pun sampai.


to continue lagiii....hehehe..tggu ya

1 comment: